Sunn iste på 1-2-3!

Visste du at iste har vært populært siden 1904? Den ble brukt som tørstedrikk for sjøfolk som seilte i varme farvann. I dag er iste en av de mest populære sommerdrinkene og det skjønner vi veldig godt, så enkelt og forfriskende som det er! Det er herlig å unne seg noe godt i glasset når solen skinner og temperaturen stiger, men ofte blir det mye sukker og søtsaker på sommeren. Tea Zero er en unik te som er tilnærmet sukkerfri og som fungerer strålende som iste! En sunn iste du kan nyte med god samvittighet. I tillegg inneholder den krom, som bidrar til normal forbrenning og stabiliserer blodsukkernivået i kroppen. Et stabilt blodsukker bidrar igjen til å redusere søtsuget. Dette gjør Tea Zero til en helt unik te/iste!

Sunn iste som også er godt for kroppen!

Sunn iste som er klart på 30 sekunder

Bli med og lag en sunn iste med Tea Zero iste!

Steg 1:

Finn frem en porsjonspose Tea Zero og hell pulveret i et glass. 

Steg 2:

Fyll glasset med ca 2 – 2.5 dl vann basert på hvor sterk ferskensmak du ønsker. Ønsker du å lage en halvliter med iste må du bruke to porsjonspakker.

Steg 3:

Rør godt rundt til pulveret løses opp og fyll glasset med isbiter for en mer avkjølende effekt – en forfriskende iste!

Steg 4:

Skjær opp ønsket frukt og tilsett frukten i glasset med iste. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva slags frukt man kan tilsette, men vi synes isteen blir ekstra digg med noen ferske biter med fersken og en sitronskive eller to oppi.

Steg 5:

Nyt et deilig glass sunn iste med god samvittighet!

Tea Zero er en smakfull og sunn iste

Tea Zero består av en unik sammensetning av ingredienser som kan hjelpe deg på veien mot en sunnere livsstil. Produktet blir levert i praktiske porsjonspakninger med en pulverblanding som er lett oppløsbar i både varmt og kaldt vann. Ingen kunstig søtning og kun naturlige ingredienser. Den perfekte iste!

BONUS!

For de som har litt ekstra tid, så kan vi tipse om at du får en fyldigere smak på teen om du først koker opp vannet, rører inn pulveret og lar teen kjøle seg helt ned. Her er det mulig å lage større porsjoner og la teen kjøle seg ned i kjøleskapet over natten. Prøv deg frem og finn ut hvordan du liker din iste best! 🙂